Nike Dunk SB Høj
Danmark     Log ind  |   Opret konto   |   Items in Cart: 0
Valutaer:
Forside ::  Forsendelse & Retur

Forsendelse & Retur

Varer skibet fuldt forsikret

Alle ordrer sendes fuldt forsikret. Alle pakker, er der en bekræftelse levering, og skal være underskrevet for. Hvis kunden ikke er hjemme på tidspunktet for leveringen, en note venstre på døren af Mail Carrier. Dette notat kan underskrives og venstre for Mail Carrier og pakken vil blive leveret. Vi kan ikke sende til US Military APO kasser i øjeblikket. Hvis en vare er udsolgt, vil du få besked via e-mail af den forventede afsendelsesdato. Vi sender til hele verden.

Forsendelse metode & charge

Vi leverer hurtig levering for vores kunder. det normalt tager 5-7 hverdage at ankomme din dør. Hvis du ønsker at gøre det hurtigere, vi også give DHL Express for dig, men det har brug for ekstra gebyrer (det afhænger af din ordremængde), som regel ankom i 3-5 arbejdsdage. Enhver mere problem, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

• Ordrer normalt skibet inden for 24 timer, hvis dine betalinger modtages

• Leveringsadresse kan ikke ændres eller annulleres, når ordre (er) er blevet afsendt. (Hvis du har brug for at ændre det, du har brug for at kontakte os inden for få timer efter, at du betaler den)

• International skibsfart kræver mere komplicerede skibsfart procedurer (f.eks begge landes skikke, transitstationer etc.), kan vi ikke kontrollere deres leveringstid.
Retur / Exchange Politik
Ikke-defekte varer

Hvis en eller anden grund var utilfreds med en vare, kan du returnere den og krav om tilbagebetaling. Vend tilbage til os inden 14 dage efter modtagelsen. Ikke-defekte varer skal returneres i original, ubeskadiget emballage og skal være i ubrugt stand.

Hvis vi finder, at produktet ikke er blevet returneret til os i fuldt re-salgbar stand, forbeholder vi os ret til at afvise et krav om tilbagebetaling på varen, eller fratrække op til 50% af salgsprisen fra tilbagebetaling kravet.
Vær opmærksom på, at post og emballage er ikke refunderes, medmindre elementer er blevet returneret, fordi de er defekte eller ikke på anden måde er i overensstemmelse med din bestilling. Defekte varer
Hvis du modtager et produkt fra vores hjemmeside på er defekt ved levering, kan du returnere den og krav om tilbagebetaling. Hvis et produkt viser sig at være defekt (forkert størrelse, farve mv.), Kan du gøre krav om en fuld refusion eller kræve udveksling uden ekstra omkostninger.

Udveksling

* Alle internationale afkast skal returneres til vores hjemmeside i 14 dage efter modtagelse af ordren.
* De forsendelsesomkostninger for international udveksling er at der skal betales af kunden (Medmindre fejlen var forårsaget af os).

Alle afgifter, skatter eller gebyrer, der skal betales for returvarer er alene kundens ansvar.

Retur instruktioner
Følg instruktionerne nedenfor for at returnere en vare:
Send venligst en mail til os for at angive årsagen til returnering i første omgang, vil vores supportmedarbejdere give dig den leveringsadresse.
Udvis forsigtighed, hvis udpakning og ompakning dine produkter.
Vedlæg et stykke papir indeholder følgende oplysninger:

* Dit navn registreret på vores hjemmeside
* Ordrenummer
* Angiv årsagen til returnering af varen
* E-mail-adresse, du bruger til at logge ind på vores hjemmeside.
Venligst sætte dette stykke papir, og produktet skal returneres, i en pakke, og sende til os. Giv os tracking nummer, når du har sendt dem tilbage.
Vi kan ikke holdes ansvarlig for varer, der returneres til os, der er tabt i transit. Hvis du er bekymret, så anbefaler vi, at du sender varen med anbefalet post og fastholde bevis for udstationering.
Copyright © 2018 www.ismejeri.dk. Powered by Nike Dunk SB Høj
Din IP adresse er: 54.167.62.170     Nike Dunk SB Høj , Nike Air Max 90 , Nike Air Max 1 , Nike Dunk SB Lav